0004657
  Днес
  Вчера
  Тази седмица
  Миналата седмица
  Този месец
  Миналият месец
  Общо
  22
  17
  107
  136
  385
  786
  4657


  Your IP:3.227.233.78

  Новини

  3-4 септември 2019 г.

  Екипът на Център за обществена подкрепа – Сандански се включва в Надграждащо обучение, създадено по специална програма от екипа на Агенция ОЗОН. Дизайнът на обучението предвижда интерактивен подход, богат теоретичен базис с атрактивни допълнителни материали и множество практични сесии. Част от обхвата на темите дават възможност за качествен дебат по казуси, свързани с различните методи на социална работа; взаимодействието с партньорската мрежа на местно и регионално ниво, в т.ч. с местни и държавни институции; управление на случай, път на клиента, развитие на случай; правна рамка на взаимоотношенията в социалната сфера; индивидуални оценки на потребностите; постиженията на социалната реформа в България и други.

  Обучители са Росица Стойчева и Димитър Димитров

   

  powered by social2s

  3 септември 2019 г.

  Усъвършестването на комуникативните умения в малката и голямата общност, моделите за общуване и предизвикателствата по време на местните избори са основният фокус на обучението за кметове на населени места от Община Балчик, което се провежда в периода 3 – 5 септември 2019 г. в местността Карандила край Сливен.

  Чрез интерактивни провокации, участниците се впускат в серия от ангажименти, целящи овладяване на инструменти, подпомагащи ефективното общуване; повишаване на самооценката; познаване на невербалното общуване; манипулациите в пропагандата; предизвикателствата в извънредни ситуации; безопасността в общуването, както и комуникацията в мрежа.

  Обучители са Офелия Кънева и Миглена Маркова

  powered by social2s

  29 август 2019 г.

  Ръководители на детски градини, училища и професионални гимназии от област Ямбол участват в тридневен педагого-психологически тренинг за провеждане на супервизии в периода 29 – 31 август 2019 г.

  Тренингът е организиран със съдействието на Регионалното управление на образованието – Ямбол на територията на Почивната база на Министерски съвет в Слънчев бряг и е разгърнат в темите (1) Административно-правни отношения в колектива от педагогически и непедагогически специалисти; (2) Взаимоотношения с родители; (3) Трудово-правни отношения в колектива: възникване и изменения, прекратяване; (4) Работа с групи, в които има деца със специални образователни потребности.

  На преминалите през стандартизирания от Пловдивски университет пакет от четири тематични направления в индивидуални и групови супервизии се присъжда 1 квалификационен кредит.

  powered by social2s

  9 юли 2019 г.

  Педагогически специалисти от детските градини „Пролет“, „Първи юни“ и „Радост“ от община Генерал Тошево стартираха участие в процес на супервизия в педагогическа среда. Към екипа на детските градини се присъединиха и специалисти от Центъра за подкрепа на личностното развитие.
  Супервизори в първите проведени сесии са Наталия Николова и Светла Николова.

  В педагого-психологическия тренинг постепенно ще се включат всички педагогически специалисти, работещи на територията на община Генерал Тошево. Груповите и индивидуалните сесии на супервизия ще се разгръщат до края на месец септември 2019 г.
  На преминалите през стандартизирания от Пловдивски университет пакет от четири тематични направления в индивидуални и групови супервизии се присъжда 1 квалификационен кредит.

  powered by social2s

  25 юни 2019 г.

  Всички педагогически специалисти, работещи в детските градини на Община Котел стартираха участие в процес на супервизия в педагогическа среда. Първоначално заявените от участниците теми са с обхват Взаимоотношения с родители; Поддържане на стимулираща и подкрепяща образователна среда и позитивна дисциплина; Структуриране на истински подкрепяща среда за децата със специални образователни потребности; екипната работа при работа с родители на деца-билингви и други.
  Супервизори в първите проведени сесии са Наталия Николова и Пепа Димова.
  На преминалите през стандартизирания от Пловдивски университет пакет от четири тематични направления в индивидуални и групови супервизии е присъден 1 квалификационен кредит. С останалите специалисти работата продължава.

  powered by social2s

  Page 1 of 3

  © 2019 Агенция ОЗОН ООД. All Rights Reserved.